Ondernemer Rudy Maes neemt failliet restaurant De Hoop in Waregem over

Redactie KW

Het bekende restaurant annex feestzaal De Hoop ging een tweetal weken geleden failliet, maar is intussen overgenomen door Rudy Maes uit Kuurne. De ondernemer is bekend van restaurantgroep Passim.

Ondernemer Rudy Maes (51) uit Kuurne heeft ervaring in de horecasector. Hij begon op zijn negentiende kleinschalig in Kuurne. “Dat was de Chaplin, een klein eethuis, maar dat was wel de basis voor wat er nu allemaal is. Restaurants in Pittem, Sint-Eloois-Winkel, Kuurne en Torhout vormen samen met De Hoop de groep Passim. Daarnaast nam ik ook de Cortina in Wevelgem over”, vertelt Rudy.

Tot voor het faillissement maakte De Hoop deel uit van de vennootschap Restaurantkrant die ook op verschillende andere locaties eethuizen had. De exploitant had al heel wat contracten afgesloten met families en andere klanten voor communiefeestjes, jubilea en dergelijke meer. “Alle geboekte evenementen kunnen bij ons plaatsvinden. Niemand hoeft te vrezen dat zijn of haar feest niet doorgaat. Niemand is daarenboven zijn geld kwijt. Vandaar dat het ook belangrijk is om zo vlug mogelijk weer operationeel te zijn”, besluit Rudy Maes.

(DJW)

Meer in de Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws Gaver

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier