De partij hield zaterdagvoormiddag een actie. Gemeenteraadslid Andries Neirynck wijst er op dat de stad een oproep deed om Bruggelingen bomen te laten planten in hun voortuin, maar het is volgens hem ook belangrijk om bomen te behouden en zeker geen kerngezonde bomen te laten kappen.

De heraanleg moet volgens Groen perfect kunnen zonder kap. Ze wijzen op het belang van bomen voor het zuiveren van de lucht, afkoeling in warme periodes, maar ook voor nesten van vogels. Aan de bomen werden vandaag groene harten opgehangen. Heel wat buurtbewoners kwamen hun actie steunen.

(SR)

De partij hield zaterdagvoormiddag een actie. Gemeenteraadslid Andries Neirynck wijst er op dat de stad een oproep deed om Bruggelingen bomen te laten planten in hun voortuin, maar het is volgens hem ook belangrijk om bomen te behouden en zeker geen kerngezonde bomen te laten kappen. De heraanleg moet volgens Groen perfect kunnen zonder kap. Ze wijzen op het belang van bomen voor het zuiveren van de lucht, afkoeling in warme periodes, maar ook voor nesten van vogels. Aan de bomen werden vandaag groene harten opgehangen. Heel wat buurtbewoners kwamen hun actie steunen. (SR)