“Totaal niet verwacht!”: Jani Kazaltzis en James Cooke helpen mee aan huwelijksaanzoek

Tijdens een gezellig familie-etentje stelde Thijs de onverwachte vraag. © Play4
Bert Vanden Berghe

In de eerste aflevering van ‘Jani & James doen-het-zelf’ mochten de twee tv-figuren een weekend meedraaien op een boerderijcamping in Zwevegem. Dochter Flore Vanhemmens werd op het einde van de aflevering verrast met een huwelijksaanzoek.

De passage van Jani Kazaltzis en James Cooke leverde grappige én hartverwarmende televisie op. Voor de familie Vanhemmens was het een bijzonder geslaagde passage, waarbij schoonzoon Thijs nog eens de kers op de taart zette. Hij vroeg de zwangere Flore immers ten huwelijk.

“We hadden het er al eens over gehad”, aldus Flore. “We wilden ook graag kindjes, maar dan zouden we nog een paar jaar wachten om te trouwen. We zouden een schone babyborrel geven, en het komt er wel eens van, dacht ik. Maar dat hij op zijn knieën zou gaan, had ik totaal niet zien aankomen, nee.” (lacht)

Zowel Jani als James beleefden de tijd van hun leven.
Zowel Jani als James beleefden de tijd van hun leven. © Play4

Het bleek overigens ook niet opgezet spel omwille van het programma. “Nee, hij was er blijkbaar al een tijdje mee bezig. Tijdens de opnames was het ter sprake gekomen, dat hij mij ten huwelijk zouden vragen. Dus boden James en de productie aan om wat te helpen. Het was een heel mooi moment, en het is spannend om dat op televisie te zien. We zouden graag volgende zomer trouwen, maar eerst gaan we ons focussen op ons kindje dat er halfweg september aan komt”, glimlacht Flore.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier