Roeselaarse Leylah Alliet te zien in Huizenjagers

Leylah is volgende week in Huizenjagers te zien. © GF
Peter Soete

Leylah Alliet is opgegroeid in Beveren(32) maar verhuisde enkele jaren geleden naar Antwerpen. Ze werkt er al meer dan twee jaar als vastgoedmakelaar bij Vastgoed Walther Van Hoof en maakt volgende week haar opwachting in Huizenjagers op Vier.

Huizenjagers is een programma waarin drie makelaars het tegen elkaar opnemen om de perfecte woning te vinden voor een potentiële koper. De makelaar die de koper het beste weet te overtuigen van haar keuze, wordt aan het einde van de week tot winnaar gekroond.

Van maandag 26 augustus tot en met donderdag 29 augustus strijdt Leylah Alliet samen met twee andere makelaars om de gunst van bekende Vlamingen, die op zoek zijn naar hun droomwoning in Zuid-Antwerpen.

Roeselarenaars kennen Leylah vooral van haar tweede plaats in de Miss België-verkiezing van 2015 en jaar verkiezing tot Miss World Belgium in datzelfde jaar. Met meer dan twee jaar ervaring in de vastgoedsector in de regio Zuid-Antwerpen, heeft Leylah Alliet zich snel weten te profileren als een expert in de lokale vastgoedmarkt.

Dit seizoen van Huizenjagers belooft extra spannend te worden, omdat bekende Vlamingen als kandidaat-kopers zullen optreden. Leylah Alliet is vastbesloten om met haar expertise en persoonlijke aanpak indruk te maken en de ideale woningen te vinden die niet alleen aan de wensen van de kandidaten voldoen, maar hen ook een thuis bieden.

Nog vaak in Roeselare

“Ik heb de liefde gevolgd en ben enkele jaren geleden in Antwerpen beland”, lacht Leylah. “Maar ik heb nog mijn flat in Roeselare die ik verhuur en ook mijn ouders en familie wonen er nog. Ik kom dus nog vaak in Roeselare, zo ook dit weekend voor een familiefeest bij een oom.”

“Als vastgoedmakelaar behartig ik de regio van Willebroek tot Berchem en alles wat daartussen ligt met de klemtoon op Mortsel. In Mortsel gaat het superhard op de huizenmarkt, veel panden worden er soms zelfs een flink stuk boven de vraagprijs verkocht.”

“Iedere klant is uniek, en ik geloof dat een woning niet alleen een investering is, maar ook een plek waar je je veilig en thuis moet voelen”, aldus Leylah Alliet. “Het is een eer om te mogen deelnemen aan Huizenjagers en mijn passie voor vastgoed te delen met heel Vlaanderen. Het was best een drukke periode. De opnames begonnen om acht uur ’s morgens en duurden tot half zeven of soms nog later. Er waren heel veel takes die soms moesten overgedaan worden en de verplaatsingen tussen de panden in het Antwerpse waren ook niet altijd vlot. Dat waren ook vier dagen waarop ik niet kon werken. En dan tel ik nog niet de vele uren die ik heb besteed aan de voorbereiding en selectie van mijn panden. Ik wilde absoluut winnen. Of dat gelukt is? Daarvoor moet je kijken naar Huizenjagers (lacht).””

De uitzendingen met Leylah worden uitgezonden van maandag 26 augustus tot en met donderdag 29 augustus, telkens om 19.45 uur op VIER.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier