Net niet voor Lucas in ‘The Voice van Vlaanderen’: “Maar dit is zeker niet het einde”

Lucas Geldof. © GST
Geert Stubbe
Geert Stubbe Medewerker KW

Lucas Geldof (17) uit Oostkamp heeft het net niet gehaald in ‘The Voice van Vlaanderen’. Hij schopte het tot in de finale, maar haalde het daarin net niet tot de laatste twee kandidaten. In zaal Oostcampus kwamen zijn supporters samen om de finale te bekijken.

Lucas was de eerste die tijdens de finale van ‘The Voice van Vlaanderen’ mocht zingen. Met een prachtige eigen versie van ‘High’ van Stephan Sanchez mocht hij het eerste applaus in de studio in ontvangst nemen. Maar ook in de polyvalente zaal van Oostcampus was een groot deel van zijn supporters samengekomen om de finale te bekijken.

Nadat hij ‘Careless’ van George Michael bracht, waren de superlatieven van de coaches zeker gemeend. “Fantastisch. Ik denk niet dat ik al een verkeerd woord over jou gezegd heb en ik ga dat nu ook niet doen”, wist Koen Wauters te vertellen. Laura Tesoro was het daarmee eens: “Fantastisch gedaan, waanzinnig en met zo’n gemak. Ik heb je al zo vaak horen zingen en ook nu ben ik onder de indruk. Je bent hier gewoon voor gemaakt.”

Trotse omi en opa

Ondanks de lovende woorden was Lucas niet bij de laatste twee finalisten die voor de overwinning konden gaan. “Het is spijtig dat Lucas niet wint, maar hij is hoe dan ook een van de winnaars. Hij heeft zoveel positieve commentaren gekregen. We zijn er alvast van overtuigd dat dit zeker niet het einde van zijn zangcarrière is”, weten Solange L’hoëst en Francis Lenaers, de omi en opa van Lucas te vertellen.

Uiteindelijk werd de tweede kandidaat van Laura, Christophe Verholle uit Roeselare, de winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier