“Ik zag het totaal niet aankomen”: bondgenoot Annelien Coorevits weggestemd door De Verraders

Annelien was té goed bezig, aldus de verraders. © VTM
Bert Vanden Berghe

Game over voor Annelien Coorevits in ‘De Verraders’ op VTM. Ze kon volgens de verraders in kwestie ‘te goed mensen inschatten’.

Spannende tijden in ‘De Verraders’ op VTM. Jonatan Medart werd door de bondgenoten ontmaskerd aan de ronde tafel en moest zich onthullen als verrader. Hoewel de naam van Lotte stilaan begon te circuleren, groeide het wantrouwen van de groep doorheen de dag vooral richting Jonatan. Vorige week trok hij de aandacht door iets té vaak het woord te nemen, en ook nu strooide hij flink wat namen van verdachten in het rond. De bondgenoten begonnen onraad te ruiken en richtten hun pijlen steeds meer op Jonatan. Er werd zelfs een heus ‘rosé-pact’ gesloten: iedereen die rosé dronk, zou op Jonatan stemmen.

Jonatan Medart voelde de bui al hangen...
Jonatan Medart voelde de bui al hangen… © VTM

Eerder die dag moest Annelien Coorevits het spel verlaten als bondgenoot. Ondanks dat Amine Boujouh en Hans Otten geen sleutel hadden weten te bemachtigen en dus geen schild hadden, kozen de verraders ervoor om een risico te nemen en Annelien te vermoorden. “Ze kan goed mensen inschatten”, klonk het bij William tijdens het conclaaf. “Ik besef het nog niet, maar ik ga het oprecht pijnlijk vinden dat ze vertrekt. Ik had een heel leuke band met haar. Maar ze heeft een plan en dat is echt een gevaar voor een verrader”, vulde Jonatan aan.

Strategie

Annelien zelf was compleet verrast: “Ik zag het totaal niet aankomen. Gisteren heb ik nog geprobeerd een strategie op te zetten. Of dat de reden is, weet ik niet. Misschien omdat ik dat idee in de groep heb gegooid, of omdat ik op Wouter heb gestemd? Ik heb geen idee. Mijn hoofdverdachten waren Wouter, Isabelle en Sean, en ik twijfelde ook over William. Ik zag mezelf niet als een bedreiging voor de groep. Het voelt dubbel, ik vind het heel jammer dat mijn avontuur hier stopt”, reageerde ze.

De fans hoeven niet te treuren, want Annelien is nog volop te zien in ‘Celebrity Klopjacht’ en te beluisteren met haar zus in ‘De Zusjes Coorevits’.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier