Eén West-Vlaamse kandidaat voor nieuw seizoen van ‘Blind Getrouwd’: wie is Jonas (29) uit Izegem?

Jonas is de enige West-Vlaming in het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’. © VTM
Redactie KW

Dit najaar is er weer een nieuw seizoen van ‘Blind Getrouwd’ op VTM. Dinsdag werden de acht kandidaten voorgesteld, daarbij één West-Vlaming: de 29-jarige Jonas Lefevere uit Izegem. “Er zijn al duizend scenario’s door mijn hoofd gegaan. En ik hoop dat het beste van al die scenario’s, waar gaat worden”, aldus Jonas.

Jonas werkt als jeugdwerker op de vrijetijdsdienst in Izegem. Maar helemaal zot is hij van zijn bijberoep: het organiseren van outdoor teambuildings en het in elkaar steken van escape rooms. Hierin kan de twintiger zijn avontuurlijke kant helemaal kwijt, want die heeft hij absoluut. Verder reist Jonas graag, test hij vaak nieuwe sporten uit en kan hij niet goed tegen routine. Op zijn 80ste wil hij kunnen terugkijken op een rijk en goed gevuld leven. Hopelijk heeft hij tegen die tijd zijn bucketlist kunnen afvinken: Jonas wil op elk continent geweest zijn.

Russische straathond Bella

Trouwen met Jonas is ook een beetje trouwen met zijn Russische straathond Bella, maar ook zijn zeven beste maten zijn key. Met deze vriendengroep doet hij vaak een saunaatje (in zijn eigen tuin), weekendjes weg of gezellige barbecues. De ideale vrouw voor Jonas is een sprankelende vrouw vol positieve vibes, die initiatief neemt, goed kan luisteren en mee wil gaan in het avontuur. Al wil Jonas ook geborgenheid geven en krijgen: de perfecte mix dus tussen uitdaging en rust vinden bij elkaar.

Dit najaar zal Jonas te zien tijdens het programma, samen met zijn zeven medekandidaten.

De acht kandidaten voor het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’.
De acht kandidaten voor het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’. © VTM
Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier