Thuiszorg Familiezorg organiseert op donderdagavond 30 mei een jobevent

Thuiszorg Familiezorg zoekt niet alleen medewerkers voor de basiszorg, maar ook voor begeleidende en administratieve opdrachten © Thuiszorg Familiezorg
Margot Demeulemeester
Margot Demeulemeester Stadsreporter Kortrijk

Wie benieuwd is naar een loopbaan in de thuiszorgdienst is donderdagavond 30 mei van 17 tot 20.30 uur welkom in het regiohuis Thuiszorg Familiezorg in de Rijselsestraat voor het jobevent ‘ZorgJobDrink’.

Na vier succesvolle ontbijtedities organiseert Thuiszorg Familiezorg een jobevent ‘s avonds. “Onze medewerkers vertellen met plezier over de warme organisatiecultuur van Thuiszorg Familiezorg en over onze vacatures, die heel uiteenlopend zijn. Zo zoeken we niet alleen medewerkers voor de basiszorg bij de mensen thuis in Kortrijk en de omliggende gemeenten zoals huishoudhulp, verzorgende of zorgkundige, maar ook voor begeleidende en administratieve opdrachten”, zegt regionaal diensthoofd Isabelle Plets.

“Met de zomer voor de deur verwelkomen we in het bijzonder studenten uit een zorgopleiding. We bieden immers heel wat leerrijke én gevarieerde vakantiejobs aan. Ook wie momenteel in een andere sector aan het werk is en de overstap naar de zorg wil maken, kan bij Thuiszorg Familiezorg terecht. Zij-instromers volgen als werknemer onze opleiding tot verzorgende-zorgkundige. De opleiding staat ook open voor werkzoekenden, in samenwerking met VDAB.”

Inschrijven is aangewezen op www.thuiszorgfamiliezorg.be of telefonisch via 056/20.15.48.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier