“West-Vlaanderen is de belangrijkste toeristische provincie van Vlaanderen”: Luc Abbeloos nieuwe algemeen directeur bij Westtoer

Luc Abbeloos en gedeputeerde Sabien Lahaye-Battheu. © GF
Philippe Verhaest

Westtoer heeft een nieuwe algemeen directeur. Luc Abbeloos (58) volgt Stefaan Gheysen bij het provinciebedrijf op. Abbeloos is al sinds 2011 bij Westtoer aan de slag als marketingdirecteur.

Na een lange carrière bij Westtoer en gezondheidsproblemen werd er bij Westtoer afscheid genomen van Stefaan Gheysen.

“Met een nieuwe algemeen directeur en een sterk team wil het provinciebedrijf Westtoer verder bouwen aan de toekomst van het toerisme in de provincie”, stelt Sabien Lahaye-Battheu, gedeputeerde en voorzitter van Westtoer.

“In zijn nieuwe functie zal Luc nieuwe initiatieven initiëren en begeleiden. Op die manier kan Westtoer een meerwaarde blijven betekenen voor het toerisme in West-Vlaanderen.”

Dynamische sector

Tieltenaar Luc Abbeloos vindt het een eer, maar ook een fantastische uitdaging om te werken voor de belangrijkste toeristische provincie van Vlaanderen.”

“Toerisme evolueert snel en vereist dat we ons steeds weer aanpassen. Ik zal daar met veel goesting en ambitie mee mijn schouders onder zetten. West-Vlaanderen heeft een zeer dynamische en veerkrachtige toeristische sector en Westtoer beschikt over een sterk team medewerkers. Ik kijk de toekomst met veel vertrouwen tegemoet.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier