Shoppingmagazine Handelscomité in het nieuw

Kathleen Duchi, Yvan Vandeputte, Sander Verthé, Olivier De Block, Sarah Coppens en Anja De Groote. (foto LOO)
Redactie KW

Het shoppingmagazine van Handelscomité Harelbeke kiest voor een nieuwe formule. Vijf ondernemingen uit Harelbeke worden in de kijker gezet aan de hand van een publireportage. Er komt ook een wedstrijd in voor een coverfoto en een dag shoppen.

Het handelscomité Harelbeke is niet aan zijn proefstuk toe. Anderhalf jaar geleden, in volle coronacrisis, verscheen al ‘Harel’, een magazine voor en door handelaars, om de lokale handel en horeca een hart onder de riem te steken. Het magazine werd toen grotendeels meegefinancierd door de provincie West-Vlaanderen en kreeg een digitaal verlengstuk in de website www.shoppeninharelbeke.be. Voor deze editie werd een andere formule gekozen.

“Vijf ondernemingen van Harelbeekse bodem worden in de kijker gezet aan de hand van een publireportage: Yawi, slagerij Dewaele, boetiek Chic, Beldekor en Immo Yes. Die reportages worden gecombineerd met advertenties van een twintigtal Harelbeekse handels- en horecazaken en drie inhoudelijke reportages van de hand van een professionele copywriter”, duidt Kathleen Duchi, schepen van Economie (CD&V).

13.000 exemplaren

Een van die reportages vormt de inhoud van een grote wedstrijd rond het magazine, namelijk het winnen van een plaats op de coverfoto en de belevenis van een dagje shoppen op kosten van het comité bij een aantal zaken naar keuze. Deelnemen is niet moeilijk. Nog tot en met 30 april kan je met een ludieke foto, samen met vrienden, familieleden of collega’s, je kandidaat stellen op de website. “Een professionele jury trekt er een winnaar uit die aan de haal gaat met 500 euro aan shoppingbudget en een vereeuwiging op de voorkant van het magazine dat straks in 13.000 Harelbeekse bussen valt”, aldus voorzitter van het Handelscomité Olivier De Block. Het magazine zelf verschijnt dit voorjaar. Je pikt het gratis op bij een van de deelnemende zaken of vindt het in je brievenbus.

Meer informatie over de wedstrijd of eraan deelnemen kan via www.shoppeninharelbeke.be.

(Peter van Herzeele)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier