Shopping Tielt zet horecazaken in de kijker met Culinaire Week

Ambassadrice Justine De Jonckheere siert het campagnebeeld. © Thomas Callens/Shopping Tielt
Redactie KW

Tielt heeft heel wat te bieden op culinair vlak, met tal van fijne horecazaken en gespecialiseerde voedingszaken. Om die troef in de kijker te zetten, pakt handelaarscollectief Shopping Tielt uit met een ‘Culinaire Week’. In alle deelnemende zaken worden klanten tussen 22 en 28 april extra verwend.

Liefst 36 verschillende zaken in Tielt en deelgemeenten doen mee aan de actie en bieden de klanten gratis proevertjes, speciale menuutjes of een kleine attentie. Zo krijg je bijvoorbeeld bij restaurant Maya een glaasje gratis Libanese wijn bij het eten. Andere zaken zetten dan weer sterk in op lokale producten. Zo zet Wouter’s Kwaliteitsvis de zalmkroketjes met Poesbier in promotie, terwijl je bij La Vida een gratis proevertje Aarseelse struisvogeladvocaat krijgt bij de koffie. Al is dat slechts een kleine greep uit de vele acties. Alle deelnemende zaken zijn terug te vinden op www.shoppingtielt.com/culinaire-week.

Waardebonnen te winnen

“Met ons event Tielt Boulevard hadden we een heel fijne samenwerking met de horeca van Tielt en we vonden dat die sector ook zeker eens in de kijker gezet mocht worden”, reageert Pieter Breyne van Shopping Tielt. “Het hoeft niet altijd om kleding of mode te gaan, niet? Om iedereen warm te maken voor de Culinaire Week deden we trouwens opnieuw een beroep op onze ambassadrice Justine De Jonckheere. Niet alleen siert ze het campagnebeeld, in de week van 15 tot 20 april zal er elke dag een foto van haar verschijnen op sociale media. Op elk van die zes foto’s zal ze bij een restaurant of voedingszaak staan die er niet meer is. Wie kan raden om welke zaak het gaat maakt kans op een bon van 50 euro, die te spenderen is bij een van de deelnemende zaken.” (SVA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier