Mattijs en Charlotte lanceren HelloFresh voor hondenvoeding

Charlotte en Mattijs willen met BuddyBites gezonde en op maat samengestelde voedingsmixen voor honden aan huis leveren. © gf
Redactie KW

Mattijs Brandt en Charlotte Coene, twee ingenieurs en alumni van Vlerick Business School, starten met BuddyBites een bijzonder bedrijf. Net als het populaire HelloFresh leveren ze voedingsmixen op maat van je huisdier aan huis.

Net zoals HelloFresh dozen vol gezonde ingrediënten en recepten aan huis levert, wil BuddyBites de kopzorgen rond dierenvoeding verminderen. “Wij geloven dat voedingsstoffen de basis zijn voor het welzijn van elk huisdier“, zegt Charlotte. “Toen bij onze hond Sky een tijdje geleden een allergie werd vastgesteld, gingen we op zoek naar de juiste, gezonde oplossing.”

Vraag is of er al niet voldoende aanbod voor (gezonde) dierenvoeding op de markt is? “Er zijn inderdaad al heel wat mogelijkheden, maar vandaag is er geen merk uniek en op maat, specifiek gericht op de noden van jouw hond“, aldus Mattijs nog. “Met BuddyBites willen we daar verandering in brengen.” Op basis van enkele fysieke gegevens, stellen de jonge ondernemers een unieke voedingsmix samen, die bovendien aan huis wordt geleverd.

Via onze slimme tool weten wij exact welke voeding jouw hond nodig heeft. Hondeneigenaars hoeven dus geen keuze meer te maken, ons expertenteam doet dat voor hen”, pikt Charlotte weer in. “Professioneel advies verkrijgen is niet voor iedereen weggelegd.” “Via een digitaal paspoort van je hond wordt het voedingsplan berekend. Dankzij de kennis die we hiermee via onze klanten verzamelen, kunnen we onze producten en diensten voortdurend bijsturen en optimaliseren“, aldus Mattijs nog. “Vertel ons alles over jouw hond op ons interactief platform en wij bereiden samen met onze nutritionele experten de juiste unieke en gezonde mix. En zo kan jij samen met je huisdier genieten van een langere en actievere vriendschap!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier