Ghistelinck opent gloednieuwe showroom in Heule

Ghistelinck opende haar nieuwe showroom aan de Ringlaan in Heule. © LOO
Redactie KW

Met veel grandeur heeft garage Ghistelinck vorige week zijn nieuwe showroom langs de Ringlaan 3A in Heule geopend. Volgens CEO Vincent Yserbyt gaat het om de showroom van de toekomst.

“We bezorgen onze klanten bij aankomst al meteen een ongelofelijk wauwgevoel. Enerzijds door de inrichting, anderzijds door de manier waarop we hen ontvangen.” De blikvangers in het interieur zijn de sterrenhemel en ledmuur.

“We begeleiden onze klanten via een roltrap naar boven en ondertussen krijgen ze zicht op de sterrenhemel. Er is ook een ledwall van twintig meter breed geïnstalleerd waar binnenkort de configuratie van de wagens op zal gebeuren. De ledwall is ontworpen door Barco en is het beste wat op dit moment op de wereldmarkt te verkrijgen is.” Yserbyt spreekt zelfs over de meest innovatieve showroom van West-Europa. “We zijn voorbereid op het verkoopproces van morgen én overmorgen.”

We zien Marc Vandeputte, Nicoals Depla, CEO Vincent Yserbyt, John Calemeyn en Gunther Pekoms in de nieuwe showroom.
We zien Marc Vandeputte, Nicoals Depla, CEO Vincent Yserbyt, John Calemeyn en Gunther Pekoms in de nieuwe showroom.© LOO

De nieuwe vestiging is er voor personenwagens en lichte vrachtwagens van Mercedes-Benz en het merk Smart. In het voorjaar volgt er verhuur via Luxauto. In de nieuwe vestiging zijn er 28 medewerkers actief. Ghistelinck heeft zeven vestigingen in België en twee in Frankrijk. Meer info: www.ghistelinck.com. (nvh)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier