Deze unieke supportersactie werd voorgesteld door Xavier Vanhonsebrouck - zaakvoerder van brouwerij Vanhonsebrouck-, voorzitter Frank Dierckens en CEO Patrick Orlans. "Dit is een idee dat in samenspraak met Patrick Orlans is gegroeid", aldus Xavier Vanhonsebrouck, tevens ook sponsor van de kustploeg. "Dit is een ideaal product voor iedereen die sympathie heeft voor KV Oostende. Een mooi eindejaarsgeschenk en tevens een collectors item. Meer dan de helft van de 20 euro - de kostprijs voor een pakket met zes blikken met een halve liter Filou - is pure winst voor de club."

"In nood kent men zijn vrienden", voegt Patrick Orlans toe. "Dit project zal één jaar lopen, dus ook in de zomer zullen de pakketten nog te koop zijn. Dit zal de clubkas mooi spijzen, want deze actie is het equivalent van het budget van een smalle hoofdsponsor. Maar bovenal is dit een krachtig signaal: er is hier wel degelijk toekomst."

De voorstelling werd afgesloten met een kort woordje van de voorzitter, die meteen ook 100 pakketten kocht voor zijn bedrijf.

De Filou-pakketten zijn te koop in de KVO-fanshop, op de KVO-kerststand in het Leopoldpark en in Spar Bredene. Kostprijs is 20 euro.

Deze unieke supportersactie werd voorgesteld door Xavier Vanhonsebrouck - zaakvoerder van brouwerij Vanhonsebrouck-, voorzitter Frank Dierckens en CEO Patrick Orlans. "Dit is een idee dat in samenspraak met Patrick Orlans is gegroeid", aldus Xavier Vanhonsebrouck, tevens ook sponsor van de kustploeg. "Dit is een ideaal product voor iedereen die sympathie heeft voor KV Oostende. Een mooi eindejaarsgeschenk en tevens een collectors item. Meer dan de helft van de 20 euro - de kostprijs voor een pakket met zes blikken met een halve liter Filou - is pure winst voor de club.""In nood kent men zijn vrienden", voegt Patrick Orlans toe. "Dit project zal één jaar lopen, dus ook in de zomer zullen de pakketten nog te koop zijn. Dit zal de clubkas mooi spijzen, want deze actie is het equivalent van het budget van een smalle hoofdsponsor. Maar bovenal is dit een krachtig signaal: er is hier wel degelijk toekomst."De voorstelling werd afgesloten met een kort woordje van de voorzitter, die meteen ook 100 pakketten kocht voor zijn bedrijf. De Filou-pakketten zijn te koop in de KVO-fanshop, op de KVO-kerststand in het Leopoldpark en in Spar Bredene. Kostprijs is 20 euro.