Unizo Ardooie-Koolskamp helpt handelaarstijdens Weekend van de Klant

Unizo Ardooie komt springlevend uit de coronamodus. © JM
Redactie KW

Unizo Ardooie-Koolskamp organiseert met groot enthousiasme het Weekend van de Klant. Ze geven daarmee te kennen dat er licht schijnt aan het einde van de coronatunnel.

“Op 2 en 3 oktober zal Ardooie de weerbaarheid merken van onze plaatselijke handelaars die alles uit de kast zullen halen om er een mooi Weekend van de Klant van te maken. Al naargelang de openingsuren zal je er terechtkunnen op zaterdag, zondag of op beide dagen”, zegt Christoph Sagaert van Unizo.

Het Weekend van de Klant vindt elk jaar tijdens het eerste weekend van oktober plaats. “Dit jaar is heel bijzonder, want de handelaars willen tonen dat ze er opnieuw staan na de coronaperiode. En onze Unizo-afdeling wil hen daarbij helpen. We stellen onze website gratis ter beschikking om hen te registreren als deelnemer aan dit weekend. Elke deelnemer krijgt van ons een promotiepakket met ballonnen, stickers en affiches om zich kenbaar te maken aan de potentiële shoppers. Momenteel zijn er al een 25-tal zaken geregistreerd, een aantal dat zeker nog zal aandikken”, aldus Christoph.

De plaatselijke link met alle deelnemende zaken voor Ardooie en Koolskamp is http://weekendvandeklant.be/shoppen/wie-doet-mee. Je geeft de provincie aan (10) en de gemeente Ardooie (2408). In verschillende deelnemende zaken wordt de klant extra verwend.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier