Speelgoedwinkel Fox & Co is nieuw in Ring Kortrijk: “Eerste tien klanten van de dag krijgen gratis kaartspel”

Sophia van Huijgevoort, Laura Dierick en Pieter-Jan Bollaert in hun winkel. © Kurt De Schuytener
Peter Van Herzeele
Peter Van Herzeele Medewerker KW

De gloednieuwe speelgoedwinkel Fox & Co opende haar deuren in Ring Kortrijk. Hun motto Speelgoed voor het leven belooft een breed scala aan bordspelen en duurzaam houten speelgoed voor jong en oud.

De nieuwe winkel heeft een breed aanbod: van kraamcadeaus, zachte knuffeltjes, minidiertjes, speelfiguurtjes en puzzels tot kinderboekjes, blokken, kinderfietsen, kinderkledij, gezelschapsspellen en kinderinstrumenten. “Bij Fox & Co draait alles rond het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen door middel van spelen en origineel educatief speelgoed van topkwaliteit. We hebben een keten met 26 vestigingen in totaal, in Vlaanderen, Wallonië en Brussel”, zegt regiomanager Pieter-Jan Bollaert.

Het verpakkingsmateriaal en de communicatiemiddelen zijn van gerecycleerd papier. “Al onze zakken en cadeauverpakkingen zijn bedrukt met plantaardige inkt. We produceren alles in België, zo dicht mogelijk bij onze winkels.”

Jaargetijden

De winkeljuffrouwen zijn Sophia van Huijgevoort en Laura Dierick, die eerder Fox & Co runden in K in Kortrijk. “Fox & Co is bekend om zijn kwaliteit, service en professioneel advies. We adviseren de klanten bij de keuze van het speelgoed voor kinderen van 0 tot 12 jaar. We gaan ook mee met de jaargetijden en de speciaal daaraan verbonden items, denk aan carnaval of Halloween”, aldus de dames. “We hebben ook imitatiespeelgoed, constructiespeelgoed, muziekinstrumenten en nog veel meer om de verbeelding, motoriek en spraak van kinderen te stimuleren. We bieden ook knutselmateriaal aan.”

Leuk detail: er valt nu een stapel bordspelen te winnen in de winkel. “Als extra geschenk krijgen de eerste tien klanten per dag een gratis Fox One kaartspel tot en met 25 mei.”

Fox & Co kan je vinden op verdieping +0 naast The Point.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier