Nieuwe McDonald’s in Ingelmunster opent midden mei: hamburgerrestaurant zoekt 78 medewerkers

Zo zal het nieuwe McDonald's-restaurant in Ingelmunster eruitzien. © McDonald's
Philippe Verhaest

McDonald’s-fanaten uit Ingelmunster en omstreken kunnen beginnen aftellen: midden mei opent de gloednieuwe vestiging langs de Ringlaan en Oostrozebekestraat. Het nieuwe filiaal zorgt meteen ook voor extra werkgelegenheid. “We zoeken 78 medewerkers”, stelt franchisenemer Kenny Schelstraete.

Als eigenaar van de vestigingen in Knokke en Koksijde heeft Kenny Schelstraete al flink wat ervaring binnen de McDonald’s-familie. Momenteel is hij volop bezig met de aanwerving van een enthousiast team voor het nieuwe hamburgerrestaurant in Ingelmunster.

Dat verrijst momenteel op de hoek van de Ringlaan en de Oostrozebekestraat. “We zijn op zoek naar veertig crewleden, dertig jobstudenten en acht restaurantmanagers”, legt hij uit.

Goed geolied team

“Ik ben op zoek naar gemotiveerde en positief ingestelde mensen die graag deel uitmaken van een hechte crew. Want een goed draaiend restaurant begint bij én kan niet zonder een goed geolied team.”

© McDonald's

“Diploma, ervaring, leeftijd, geslacht en afkomst zijn niet belangrijk. Wat telt is de juiste attitude. Voor de managers is het belangrijk dat ze goed zijn in people management en coaching.”

Jobdag

Om de juiste mensen te vinden, slaat Kenny Schelstraete de handen in elkaar met VDAB Roeselare. Samen organiseren ze op maandag 4 maart een jobdag in de lokalen van VDAB langs de Pildersweg 7 in Roeselare.

Wie rechtstreeks wil solliciteren of meer informatie wil, kan terecht op jobs@nooraap.be. Op het Instagramkanaal van McDonald’s Ingelmunster kan je de laatste nieuwtjes meepikken.

© McDonald's

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier