Kilian herstelt fietsen aan huis in regio Waregem: “Ik ga door weer en wind”

Killian is klaar om zijn klanten thuis de beste service aan te bieden. © gf
Redactie KW

Met Velosup wil Kilian Baillievier in de brede regio in Zuid-West-Vlaanderen zorgen voor een unieke benadering van fietsreparaties. De Desselgemnaar komt aan huis voor herstellingen en onderhoud.

“Ik herstel en onderhoud al drie jaar fietsen in bijberoep”, vertelt Kilian. “Ik ben nu bijzonder verheugd om dit vanaf nu als hoofdberoep te kunnen uitoefenen. Met het herstel en onderhoud aan huis, wil ik een uitstekende service aanbieden in de brede regio rond Waregem. Ik wil daarmee mijn zaak Velosup dan ook op definitief op de kaart zetten.”

Bestelwagen

Killian is een gepassioneerde fietsenmaker die de overstap maakte van bijberoep naar hoofdbezigheid. Hij wordt daarin ondersteund door een recente investering in een gloednieuwe bestelwagen. Deze zorgt ook voor een betere zichtbaarheid op de weg en om een nog betere service te kunnen aanbieden: “Ik heb dan ook bijna altijd de juiste onderdelen bij en kan door regen en wind gemakkelijker bij de klanten terecht om de beste service aan te bieden. De klanten hoeven zich geen zorgen te maken over de conditie van hun tweewieler en ze verliezen ook geen tijd met de verplaatsing naar de fietsenmaker en wachten tot hun fiets klaar is.”

Zelf op de fiets

Kilian kijkt alvast uit naar een opwindend 2024, vol met groei, verbeterde dienstverlening en sportieve prestaties. Hij is dan ook van plan om opnieuw competitief te gaan wielrennen. Deze persoonlijk uitdaging reflecteert dan ook zijn passie voor het wielrennen in het algemeen en de fiets in het bijzonder. Hij wil streven naar excellentie op beide vlakken.

Info: www.velossup.be, 0473/85.03.46 en kilian@velosup.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier