Kids Palace huist voortaan in voormalig pand van Schoenen Etienne

Kids Palace vind je voortaan terug in de vroegere winkel van Schoenen Etienne. We zien burgemeester Kris Declercq, zaakvoerster Caroline Vanroose en Roel Defrancq. © Stefaan Beel
Maxim Bille
Maxim Bille Webredacteur KW

Vanaf vandaag, donderdag 9 november, vind je de winkel van Kids Palace niet langer in de Wallenstraat 10 in Roeselare, maar wel in de Wallenstraat 24. Dat is het vroegere pand van Schoenen Etienne. Zaakvoerster Caroline Vanroose verhuist omdat ze het aanbod wil uitbreiden.

Wat begon met verkopen op beurzen is uitgegroeid tot een volwaardige winkel in het centrum van Roeselare. “Ik heb twee dochters”, vertelt zaakvoerster Caroline Vanroose (49). Wanneer ik hun babyspullen niet meer nodig had, begon ik na te denken wat ik ermee zou doen. Ik besloot om alles te verkopen op de tweedehandsbeurzen van de Gezinsbond. Een paar jaar later opende ik dan mijn eigen winkel in de Wallenstraat 10.”

Met haar aanbod aan tweedehands babyuitzet, speelgoed en kledij van 0-6 jaar begint Caroline na vele jaren echter op de beperkingen van haar huidige pand te stoten. “Vooral omdat ik het aanbod voor baby’s wil uitbreiden met grotere stuks zoals kinderwagens. Daarom verhuizen we naar het vroegere pand van Schoenen Etienne in de Wallenstraat 24, waar veel meer ruimte is.”

Overzichtelijk

“Dat pand is zeer gekend en stond al even vrij en komt dus uitstekend van pas voor ons groter aanbod. Het voordeel is ook dat de klanten ons zullen blijven vinden, want we blijven in dezelfde straat. De extra ruimte biedt bovendien de mogelijkheid om alles mooier uit te zetten, wat voor meer overzicht in de winkel zal zorgen. Nu stond alles wat meer op elkaar.”

Openingsactie

Ondertussen heeft Caroline al vijftien jaar op de teller staan met Kids Palace. “En die jaren zijn voorbij gevlogen. Wanneer ik ermee begon, wist ik niet of het wel zou aanslaan. Toen was tweedehands ook nog niet zo hip zoals nu.”

Om zowel de verhuis als het vijftienjarig bestaan van haar winkel te vieren, nodigt Caroline iedereen uit vanaf donderdag 9 november op de nieuwe locatie. Er wordt een hapje en een drankje voorzien en er is ook een actie. “De klanten kunnen die dag hun aankoopbedrag volledig terugwinnen. Redenen genoeg dus om eens af te zakken”, besluit Caroline enthousiast.

Meer info op de Facebookpagina van Kids Palace.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier