Kantoor BDO Roeselare is verhuisd naar prestigieuze Westwing Tower

Het nieuwe kantoor werd onlangsin gebruik genomen. © gf
Redactie KW

Het 36-koppige West-Vlaamse team van consultant BDO heeft gisteravond zijn gloednieuwe kantoorruimte in de prestigieuze Westwing Tower in Roeselare feestelijk ingehuldigd. “We zijn blij dat we onze mensen alle comfort kunnen bieden met dit nieuwe kantoor langs de E403 in één van de duurzaamste kantoorgebouwen van West-Vlaanderen”, aldus Veerle Catry, partner bij BDO.

Het voormalige lokale kantoor van BDO in West-Vlaanderen lag ook al op het Westwing Park dus de locatie blijft zo goed als dezelfde, maar de gloednieuwe toren van 57 meter biedt wel heel wat meer comfort en mogelijkheden.

Veel mogelijkheden

“Het kantoorgebouw is ontworpen met vooral duurzaamheid, welzijn en gezondheid voor de mensen die werken voorop: hoge plafonds, overvloedig daglicht, vooruitstrevende technieken en warme, ecologische materialen. Het wordt het eerste kantoorgebouw in West-Vlaanderen met het BREAAM Outstanding-certificaat. Er zijn ook vele mogelijkheden met open en afgesloten ruimtes voor zowel samenwerking als concentratiemomenten”, aldus partner Veerle Catry.

“Ook biedt dit nieuwe kantoor ruimte voor uitbreiding, zodat we onze lokale groeiambities verder kunnen waarmaken. We zijn dus heel blij dat we onze teams zo’n aangename, duurzame en flexibele werkomgeving kunnen bieden.”

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier