Harelbeeks modebedrijf Castellino neemt modelabel Gigue over

© Google Maps

Modebedrijf Castellino uit Harelbeke neemt het damesmodelabel Gigue over, een onderdeel van de failliet verklaarde modegroep Duror Fashion. Dat heeft Castellino dinsdag bekendgemaakt. Vorige maand werd ook al een overnemer gevonden voor herenmodemerk Zilton van Duror Fashion.

Castellino is al in het bezit van de kledingmerken Blue Bay en D-Lux. Het bedrijf belooft “het volledige behoud van het DNA van Gigue”. “Het team rond Audrey Wyckmans en Hilde Vanmoer zal vanaf heden Gigue verderzetten”, klinkt het.

Gigue heeft acht boetieks. In eerste instantie zal de winkel in Gent de deuren weer openen op 1 september. Over de andere winkels is nog geen duidelijkheid.

Duror Fashion Group, een bedrijf uit het Oost-Vlaamse Nazareth achter kledingmerken Terre Bleue, Gigue en Zilton, legde eind juni de boeken neer en werd op 2 juli failliet verklaard. De 29 eigen winkels van de groep zijn sindsdien gesloten. Het bedrijf telde 150 personeelsleden. Enkel voor het merk Terre Bleue is er dus voorlopig nog geen overnemer.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier