Golfkarretjes uit Knokke-Heist te zien op de Olympische Spelen in Parijs: “Voor transport van vipgasten van bekend kledingmerk”

De wagentjes zullen ingezet worden om de gasten van het merk van hun hotel naar het atletendorp en de verschillende wedstrijdlocaties te brengen. © PDV
Piet De Ville
Piet De Ville Medewerker KW

Golfkarretjes: ze zijn een vertrouwd beeld in de chique winkelstraten van Knokke, maar deze zomer zijn ze ook in Parijs te zien op de Olympische Spelen. “Wij mogen de golfkarretjes leveren voor het transport van de vipgasten van een bekend kledingmerk”, zegt zaakvoerster Magdalena Suchora van Invest Mobile uit Knokke-Heist.

Met het EK voetbal en de Ronde van Frankrijk staat er een zinderende sportzomer aan te komen. En dan zijn er ook nog de Olympische Spelen in Parijs. Het is aan die Spelen dat het Knokse bedrijf Invest Mobile, met vestigingen langs de Dumortierlaan in Knokke en de Natiënlaan in Westkapelle, een bijdrage mag leveren.

Sterke reputatie

Het bedrijf werd opgericht in 2009 en levert en onderhoudt golfkarretjes in alle maten en soorten. “We zijn benaderd door een toonaangevend luxemerk in sportkleding en sportschoenen om onze ecovriendelijke golfkarretjes in te zetten tijdens de Olympische Spelen in Parijs”, zegt zaakvoerster Magdalena Suchora. “Het is voor ons een bewijs van hoe wereldwijd onze sterke reputatie wel gaat.”

“Onze wagentjes zullen ingezet worden om de gasten van het merk van hun hotel naar het atletendorp en de verschillende wedstrijdlocaties te brengen”, gaat de zaakvoerster verder.

Exclusieve goodiebags

“Een aantal golfkarretjes wordt ook omgebouwd zodat het luxemerk die ook kan gebruiken om hun exclusieve goodiebags te bezorgen bij de hotels waar hun vipgasten tijdens de duur van de Spelen verblijven. Ook dit idee werd opgedaan in Knokke-Heist.”

Volgens het bedrijf Invest Mobile aasden wel vier kandidaten op deze opdracht. “Na een grondige doorlichting werd Invest Mobile gekozen op basis van onze reputatie van kwaliteit, service, trackrecord, knowhow en betrouwbaarheid inzake elektrische golfkarren. Deze zomer belooft dus voor Parijs een onvergetelijke mix te worden van sport, stijl en de onmiskenbare charme van de Knokke-Heistse golfkarren”, klinkt het nog.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier