Feestelijke salonopening bij Barbershop Kurd: “We knippen ook op zondagen”

Het team van Barbershop Kurd: Nihat en Ocalan Arslan, en Can Gültekin. © BRU
Nico Speleers
Nico Speleers Medewerker KW

Sinds zaterdag 6 april kunt u aan de Kerkstraat 32 in Kuurne terecht bij Barbershop Kurd. Bezoekers werden het afgelopen weekend verwelkomd met een drankje, Turkse zoetigheden en Belgisch snoep. Het team achter Barbershop Kurd bestaat uit Nihat en Ocalan Arslan, samen met Can Gültekin.

Met feestelijke ballonnen presenteerde de eigenaar, Nihat Arslan, zijn nieuwe salon aan het publiek. Ocalan Arslan en Can Gültekin vervoegen het team. Nihat zelf is geen onbekende in Kuurne, aangezien hij ook het gezicht is van Pita/Kebab Snack Berat, die even verderop gelegen is in de Kerkstraat, ter hoogte van ’t Kruiske.

Ervaring in Turkije

“Ik heb dit pand zo’n twee jaar geleden aangekocht, nadat de pitta-pizzazaak die hier eerder gevestigd was, failliet ging”, vertelt Nihat. “Daarna zijn we begonnen met een volledige make-over van de zaak en hebben we deze omgevormd tot een kapsalon. Stijlvol en klassiek ingericht, maar toch ook helemaal van deze tijd met de sfeer van een moderne barbierzaak, zodat elke klant die onze zaak bezoekt er een echte belevenis aan over houdt.”

“Can, die acht jaar praktijkervaring heeft opgedaan als kapper in Turkije en er in diverse zaken heeft gewerkt, verhuisde ongeveer drie jaar geleden naar België en zal het gezicht en vaste kapper worden van Barbershop Kurd. De zaak zal elke dag geopend zijn, zelfs op zondag! We willen immers klanten die doordeweeks werken en daardoor de tijd niet vinden om naar de kapper te gaan, de mogelijkheid bieden om ook in het weekend langs te komen.”

Bij Barbershop Kurd kan je terecht voor diverse haarbehandelingen zoals het knippen en wassen van uw haar, het trimmen en verzorgen van de baard, gezichtsverzorging met stoom en de verzorging van de wenkbrauwen.

Mannen die Barbershop Kurd willen bezoeken, kunnen dit van maandag tot vrijdag doen van 9 tot 18.30 uur, op zaterdag van 9 tot 17.30 uur en op zondag van 10 tot 17.30 uur.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier