Dieter en Indra openen kachelspeciaalzaak Bintein in Houthulst: “We herstellen ook alle soorten kachels”

Dieter Bintein en Indra Decae bij hun kachels. © Annie Callewaert
Annie Callewaert
Annie Callewaert Medewerker KW

Bintein Kachelspeciaalzaak Houthulst biedt een ruim assortiment aan kachels aan. Dieter Bintein (31) en Indra Decae (23) zijn de zaakvoerders van de winkel in de Jonkershovestraat 32 in Houthulst.

“We hebben een 300-tal kachels in voorraad, zowel hout- als pelletkachels. We hebben ook een ruime keuze in outletkachels, waar we dan een korting van minimum 30 procent op geven. Daarnaast zetten we ook rookkanalen, steken we flexibels en doen we onderhoud met specialiteit hout- en pelletkachels”, vertelt Dieter. “We herstellen ook alle soorten kachels. Of ze nu van bij ons komen of niet, we laten niemand in de steek. We doen ook zonnepanelen, warmtepompen en allerhande isolatieproducten, maar onze hoofdzaak is pelletkachels.”

Minder bekend

Ook minder bekende toepassingen van pellets worden door Dieter gedaan. “Men kan bijvoorbeeld ook centrale verwarming op pellets of hout hebben. Dat is nog niet zo geïntegreerd, maar vormt wel een goede manier om overal in huis een gelijke warmte te creëren. Daarnaast doen we ook nog airco.”

De voorraad staat in Merkem, maar mensen kunnen in Houthulst alvast hun keuze maken of info vragen. “Wat ook heel interessant is, is dat mensen hier hun pellets kunnen kopen. Door de grote hoeveelheid die wij aankopen, kunnen we die ook heel voordelig verkopen en voor de mensen is het gemakkelijk. Ze kunnen gewoon in de winkel een zak komen halen”, geeft Indra nog mee. Bintein Speciaalzaak is open op maandag en dinsdag van 10-16 uur en de andere dagen vrijblijvend op afspraak. Daarvoor belt men Indra op 0492 86 01 38.

Meer info via www. https://bintein-kachelspeciaalzaak-merkem.be en volgen kan via de Facebookpagina Bintein Kachelspeciaalzaak Houthulst.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier