Depotter Vastgoedadviseur Ieper neemt deel activiteiten White House over: “Ontbrekend stukje in ons aanbod”

Matthieu en Julie Depotter, broer en zus, zijn zaakvoerders van Depotter Vastgoedadviseur. (foto TOGH) © TOM GHEERAERT
Tom Gheeraert
Tom Gheeraert Medewerker KW

Depotter Vastgoedadviseur uit Ieper kondigt met trots de overname aan van de verkoop-, verhuur- en rentmeesterschapsactiviteiten van Immokantoor White House. “Deze strategische stap versterkt onze positie als toonaangevende vastgoedadviseur in de ruime regio Ieper en bevestigt onze ambitie om een one-stop-shop te zijn voor vastgoedadvies”, zeggen zaakvoerders Julie en Matthieu Depotter.

Als vastgoedadviseur met kantoor in de Frenchlaan specialiseert Depotter zich in de verkoop en verhuur van residentieel en commercieel vastgoed, nieuwbouwwoningen en -appartementen. Met de overname van de activiteiten van White House breiden ze hun dienstenpakket uit met rentmeesterschap.

“Dat houdt in dat Depotter het zakelijke, financiële en technische beheer van vastgoedpatrimonium namens de eigenaar waarneemt”, zegt Julie Depotter, die samen met broer Matthieu zaakvoerder is. “Dit vormde het ontbrekende stukje in ons aanbod, waardoor we onze klanten nu een totaalaanbod kunnen bieden voor een volledige ontzorging van hun vastgoed. Met deze overname zorgen we niet alleen voor continuïteit voor de klanten van White House, maar versterken we ook onze eigen positie in het vastgoedlandschap.”

Miguel Mahieu, zaakvoerder van White House, besloot om zijn activiteiten te heroriënteren en zich volledig toe te spitsen op interieurbouw. “Ik zocht naar een partner die de belangen van mijn klanten kon waarborgen. Depotter Vastgoedadviseur bleek de ideale keuze vanwege het familiaal karakter en onze gedeelde focus op klantgerichtheid”, aldus Miguel Mahieu.

Solide basis

De kans kwam voor Depotter Vastgoedadviseur op het perfecte moment. “In de afgelopen tien jaar hebben we een solide basis gelegd en een sterk team samengesteld. De overname van de White House activiteiten markeert een natuurlijke evolutie in onze groei. Door onze positie in Ieper en de Westhoek te versterken en onze activiteiten uit te breiden met rentmeesterschap, willen we verder evolueren als een allesomvattende vastgoedspeler die voldoet aan alle behoeften van onze klanten,” besluit Matthieu Depotter.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier