Bakkerij Wim uit Westende in nieuwe handen: Eelco en Elize volgen Wim en Christel op

Elize George en Eelco Marchand zetten het werk van Christel Keirsebilck en Wim Willaert verder. © PG
Peter Germonprez
Peter Germonprez Medewerker KW

Wim en Christel Willaert-Keirsebilck bakken, in hun bekende Bakkerij Wim in de Distellaan 23, op zaterdag 29 juni hun laatste taartjes en koffiekoeken. Pensioengerechtigd laten ze hun bloeiende zaak over aan het dynamische duo Eelco Marchand en Elize George uit Roksem. Zij openen de deuren opnieuw op donderdag 11 juli.

“Het is mooi geweest. Wat we precies gaan uitrichten staat nog niet vast. Tijd zat nu om te relaxen en veel aandacht te besteden aan onze kleindochter Camille. We zijn fier onze zaak over te kunnen laten aan een sterk gemotiveerd duo dat de klappen van de ambachtelijke bakkerijzweep kent”, stelt Wim Willaert, al meer dan kwarteeuw gerenommeerd banketbakker in Westende-Bad.

Eelco en Elize Marchand zijn blij straks klaar te staan om Westende verder te verwennen met ambachtelijk gebak. Afgestudeerd aan de Hotelschool Ter Groene Poorte Brugge in 2009 en naderhand bij diverse mooie huizen de stiel te hebben geleerd wil het duo het levenswerk van Wim en Christel met gedrevenheid verderzetten. “De zaak geniet waardering en is een prima gevestigde zaak in Westende. We zijn blij dat we dit mooie huis verder mogen uitwerken”, geeft Eelco Marchand nog graag mee.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier