Arthur start Arteso in bijberoep

Arthur Verstraete is gebeten door technologie. © KeMa
Redactie KW

Met zijn passieproject Arteso wil Meulebekenaar Arthur Verstraete (25) in bijberoep met een brede waaier aan diensten een oplossing bieden voor technologische problemen en uitdagingen waar mensen tegenaan lopen.

“Met Arteso wil ik de mensen, maar ook kleine ondernemingen, vooruithelpen met de dagelijkse technologische uitdagingen die zij hebben en hen laten zien dat technologie niet moeilijk hoeft te zijn. Dit kan gaan van een slechte of geen internetverbinding, tot een computer of printer die vastloopt, maar ook advies bij het aankopen van toestellen. Ook kan men bij mij terecht indien ze uitleg willen over bepaalde onderwerpen, willen leren programmeren of hun project willen laten programmeren door mij.” De keuze om met Arteso in bijberoep van start te gaan, was voor de hand liggend. “Ik ben ervan overtuigd dat technologie meer en meer in ons leven aanwezig is. Veel mensen kunnen er goed mee overweg, tot er iets fout loopt. Zo’n probleem oplossen is niet altijd gemakkelijk.” Naar de betekenis van Arteso hoeven we niet ver te zoeken, aldus Arthur Verstraete. “Het staat eigenlijk voor Arthur Technologie Solutions, wat mooi omschrijft wat ik doe, namelijk oplossingen voorzien voor technologische (of technische) problemen.” Dat Arthur Verstraete gebeten is door de computermicrobe, verklaart ook zijn studie- en loopbaantraject. “Na mijn studies elektronica-ICT in Vives Brugge ging ik aan de slag als software engineer bij Amaron in Ruiselede, die tot op heden nog altijd mijn huidige werkgever is. Daar ik een sterke interesse heb in AI, besloot ik om naast mijn job ook nog te blijven studeren en volgde uiteindelijk nog één postgraduaat en twee micro degrees met focus op AI in Howest Brugge en Kortrijk.”

“Plezier in technologie”

Technologie en plezier gaan hand in hand wat de zaakvoerder van Arteso betreft. “Noem het zelfs een passie. Dit plezier wil ik ook overbrengen naar de mensen. Met Arteso streef ik ernaar om oplossingen te voorzien die voldoen aan de vraag van de klant, maar ook kwaliteitsvol zijn. Gedurende het proces vind ik het belangrijk om de klant up-to-date te houden over wat er aan de hand is en wat de oplossing is die ik voorzie. Bij Arteso kunnen klanten altijd rekenen op diensten van topkwaliteit”, aldus Arthur. (KeMa)

Meer info: www.arteso.org

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier