A.D.S-S.D.S. Staden neemt na 35 jaar afscheid van Ronny

Redactie KW

Transportbedrijf A.D.S.-S.D.S. zette chauffeur Ronny Popelier in de bloemen naar aanleiding van zijn pensioen. “Ik werkte aanvankelijk bij Decorte in Kortemark, waar ik voeders transporteerde”, vertelt Ronny (66).

“In 1989 ging ik aan de slag bij A.D.S.-S.D.S. Toenmalig zaakvoerder Antoon Debeuckelaere zei me bij mijn aanwerving dat ik er eentje zou zijn die tot aan zijn pensioen voor de firma zou blijven werken.” Antoon had het duidelijk bij het rechte eind want Ronny werkte 35 jaar onafgebroken voor het bedrijf.

“Ik reed zelfs één jaar en één maand verder na de datum waarop ik met pensioen kon”, legt Ronny uit. “Ik reed gewoon graag. Dit was mijn leven. Daarom ga ik af en toe nog invallen als chauffeur als dat nodig is.” “Er zijn bij ons wel meerdere chauffeurs in dienst die al heel lang bij ons werken”, aldus zaakvoerder Stefaan Debeuckelaere. “Iemand haalde zelfs al de kaap van 37 jaar.” Gitsenaar Ronny nam afscheid van zijn collega’s met een pensioenfeest in ’t Grijs Peerd in Gits. (BCH/foto JCR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier