Avelgemse ondernemers bundelen kennis en krachten in ondernemersraad A-ntrepreneurs

Pascal Vanelstlande, Griet Meersschaert, Valtin Demuynck, Marc Bossuyt, Philip Pieters, Petra Delobelle, Johan Baert, Bernard Denys en Stijn Devos vormen samen A-ntrepreneurs, de nieuwe ondernemersraad in Avelgem. © Pascal Vanelstlande
Redactie KW

Hun doel? Het ondernemerschap op een onafhankelijke manier in Avelgem versterken. Maak kennis met de A-ntrepreneurs, een geëngageerde groep ondernemers die samen de nieuwe ondernemersraad vormen.

Avelgem is sinds kort een adviesraad rijker. De ondernemersraad, A-ntrepreneurs gedoopt, wil op een onafhankelijke manier de lokale economie, de land- en tuinbouw en het ondernemerschap tout court in Avelgem versterken. “Wij willen vooral overleg tussen het gemeentebestuur en de ondernemers én tussen de ondernemers onderling, stimuleren”, duidt voorzitter Valtin Demuynck. “Daarnaast brengen we ook advies uit over bepaalde initiatieven en dossiers die een weerslag hebben op het ondernemen in onze gemeente.”

De A-ntrepreneurs organiseren ook zelf activiteiten om de verschillende zaken en bedrijven in Avelgem in de kijker te zetten. “Zo staat op 14 november een bedrijfsbezoek bij Outdoor Wood Concepts op de agenda. Heel ondernemend Avelgem is vanaf 19 uur welkom in de Doorniksesteenweg 202”, zegt ondervoorzitter Stijn Devos. “Inschrijven is wel verplicht en kan nog tot 12 november via de site www.a-ntrepreneurs.com. Na het bedrijfsbezoek volgt een netwerkmoment tussen de aanwezige ondernemers.” (OV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier