Toneelkring Kunst en Vreugd brengt ‘Zo vader, zo dochter’

Op de foto zien we regisseur Jo Noreille, Dirk Deley, Ann Vanderper, Elise Ramboer, Sarah Swaenepoel, Ineke Pillaert, Nele De Lie, Kristof Pillaert, Stefan Coghe, Bernard Vanhuyse, Kristien Bommerez, Florian Vanhuyse en Astrid Vandenbussche. © EVG
Redactie KW

Toneelkring Kunst en Vreugd uit Hooglede brengt de voorstelling ‘Zo vader, zo dochter’ naar de Gulden Zonne. Tijdens het weekend van 18 en 19 maart gaat de voorstelling van start, op woensdag 22 en zaterdag 25 maart brengen ze de voorstelling nog eens, onder leiding van regisseur Jo Noreille.

“Het wordt een voorstelling met vier eigenzinnige zussen die elkaar na lange tijd ontmoeten bij de begrafenisplechtigheid van hun excentrieke moeder. Het bizarre testament doet de familie op hun grondvesten daveren. Een prettig gestoorde cast staat klaar om de kijkers een wervelende avond te bezorgen. Op het toneel zien we twee generaties spelers waarbij twintigers en vijftigplussers het tegen elkaar opnemen. Samen met regisseur Jo Noreille ontwikkelden ze voor jullie een prettige, pittige en warme voorstelling vol avontuurlijke wendingen. Wie met de vier zussen Esme, Elena, Eva en Emilie wil ontdekken wat familie betekent, is nog steeds van harte welkom”, aldus Filiep Delannoy van de toneelkring. (EVG)

Tickets kosten 11 euro. Meer info: toneelkunstenvreugd@gmail.com of 051 25 25 94.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier