Met vzw Dynamica uit Meulebeke naar Bouillon

Luc Vansteenkiste. (foto Luc)
Luc Vansteenkiste. (foto Luc)
Redactie KW

Vzw Dynamica presenteert op zaterdag 23 oktober een extra voorstelling van de dolle komedie ‘Een weekendje Bouillon’ van auteur Jeroen Maes.

Deze extra voorstelling wordt om 20 uur gebracht in het OC Vondel door Peter Bulckaen, Bianca Vanhaeverbeke, Jeroen Maes, Katrien Vandendries en Wim Stevens. De kaarten voor de voorstelling van zondag 18 oktober 2020 zijn ook geldig voor de voorstelling van zondag 24 oktober om 15 uur. Kaarten voor de voorstelling van 23 oktober 2021 kosten 20 euro in voorverkoop en 25 euro de dag zelf. Reservatie op 0475 26 80 38.

“We willen zo iedereen de kans bieden om te genieten van een schitterend toneelstuk. Jeroen Maes was ieder jaar te gast op uitnodiging van Lien Depuyt. Toen Lien naar Ieper verhuisde, hebben wij het gezelschap een vaste stek weten te geven. Ik hou van toneel vooral als het ontspannend is, zodat we onze zinnen eens kunnen verzetten. Met het toneelgezelschap ‘Het prethuis’ van Jeroen Maes is dat een garantie”, zegt Luc Vansteenkiste, mede-initiatiefnemer en bestuurslid van Dynamica.

(LB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier