Ella Luna uit Oudenburg en Ronn Moss uit Los Angeles ontroeren met nieuw duet

Ella Luna en Ronn Moss in de studio.
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Na hun succesvol duet ‘Dreaming in color’, dat eerder dit jaar werd uitgebracht, kwam Ronn Moss (wereldwijd bekend als Ridge Forrester uit ‘The Bold & The Beautiful’) met het idee af om terug een single met Ella Luna op te nemen.

“Onze stemmen passen zo goed samen en alles gebeurt op een zeer professionele manier. Dat maakt het een plezier om samen te werken”, aldus Ronn Moss .Ik voelde mij zeer vereerd dat Ronn mij vroeg om terug een duet op te nemen. Hij is een zeer charmante en heel lieve man en daar zeg je geen neen tegen hé….”, lacht Ella Luna, die er nog aan toevoegt : “‘De keuze van het nummer was vlug gemaakt. ‘Hallelujah’ is een monument van een nummer met een heel mooie boodschap : hoe een balans vinden tussen liefde, twijfel en schoonheid. Een boodschap die we in deze tijd nog dieper ervaren. Hopelijk brengt onze versie wat hoop en warmte bij iedereen…”.

De keuze viel dus deze keer op het mooie Hallelujah’ van Leonard Cohen, maar dan door producer Patrick Hamilton in een akoestisch en zeer gevoelig jasje gestoken. Ronn en Ella worden bijgestaan door het kinderkoor SOULmates (o.l.v. Lies Degroote) uit Loppem wat het ‘goosebumps’ gehalte nog meer naar boven haalt. Oordeel zelf maar…. Het nummer wordt terug uitgebracht op het internationale Starbridge label. (PADI)

Ella Luna uit Oudenburg en Ronn Moss uit Los Angeles ontroeren met nieuw duet

Ella Luna : https://www.facebook.com/Ella-Luna-37…https://www.instagram.com/ellalunamusic/ – Ronn Moss :

Https://www.instagram.com/ronnmoss/Https://www.twitter.com/ronn_moss/https://www.facebook.com/ronnmoss007/ – Contact : info@the-globe.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.