Try-out Beaufort Rocking Coverband: “Eind dit jaar de studio in om nummers op te nemen”

Kjell Baghein en Jill Couvreur staan in voor de vocals bij de Beaufort Rocking Coverband. © ACK
Annie Callewaert
Annie Callewaert Medewerker KW

De Beaufort Rocking Coverband trekt binnenkort de opnamestudio in en organiseert op 20 april een try-out in de marinebasis van Oostende. Muziekliefhebbers kunnen ook een gratis optreden winnen.

Beaufort Rocking Coverband bestaat uit Alain Mares (drums), Roland Norre (bas), Pedro Naye (gitaar), Stefaan Garmyn (piano) en Kjell Baghein en Jill Couvreur (zang).

Ze brengen bekende nummers soms heel herkenbaar maar geven er ook soms een eigen toets aan met eigen arrangementen en vaak ook eigen teksten. “We hebben dit jaar al een tiental optredens gepland en er zitten er nog in de pijplijn met als topper de Paulusfeesten in Oostende”, vertelt Jill Couvreur. “We hopen ook op de Gentse Feesten te kunnen optreden. Ieder jaar willen we een benefiet organiseren, dit jaar ten voordele van Kom op tegen Kanker.”

Van AC/DC tot Rihanna

“We brengen covers van bijvoorbeeld AC/DC, Queen en Rihanna. Doorgaans spelen we ongeveer een uur maar we kunnen er zeker ook twee uur van maken. Daarnaast willen we eind dit jaar naar de studio trekken om onze nummers op te nemen en dan eind 2024 of begin 2025 uit te brengen. Op de try-out brengen we een voorproefje.”

Optreden te winnen

Een optreden van Beaufort is een totaalbeleving. “Omdat niet alleen het luisteren belangrijk is maar het oog ook wat wil, brengen we een leuke show bij onze optredens”, vertelt Kjell. “Je kan trouwens ook een gratis optreden winnen. Hiervoor bezoek je onze Facebookpagina en deel je de try-out.”

“Ieder jaar willen we een benefiet organiseren, dit jaar ten voordele van Kom op tegen Kanker”

Wie de band wil boeken, kan dit via de FB-pagina, via alain.mares@telenet.be en VI.be/platform/BeaufortRockingCoverband, waar ook de aankomende optredens en foto’s te vinden zijn en waar je de muziek van Beaufort kan beluisteren.

De try-out vindt plaats op 20 april om 19 uur in de marinebasis in het 3de en 23ste Linieregimentsplein 1, in Oostende.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier