Tributebands van U2 en INXS geven concert voor Think Pink

U2be bestaat uit Nick Beernaert (Bono), Franky Aneca (The Edge), Geert Van Renterghem (Adam Clayton) en Mathieu Vandevoorde (Larry Mullen Jr.). © U2be
Redactie KW

Op zaterdag 5 oktober vormt Het Entrepot in Brugge het decor voor een nieuwe editie van U2be for Think Pink. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze tribute night ten voordele van Think Pink, de nationale borstkankercampagne. Het belooft opnieuw een avond vol muzikale nostalgie te worden, met optredens van U2be The Belgian U2 Experience en van INXS Experience.

U2be for Think Pink is aan zijn zesde editie toe. “Na het immense succes van de voorgaande jaren, wordt deze editie opnieuw een spectaculaire avond doordrenkt met de tijdloze hits van U2 en INXS.

Het evenement biedt niet alleen een muzikaal hoogtepunt, maar draagt ook bij aan het nobele doel van Think Pink in de strijd tegen borstkanker”, begint Sophie Boterman van So Flex Entertainment.

Grootste hits van U2

Sinds hun oprichting in 2011 heeft U2be zich ontwikkeld tot een van de meest authentieke en professionele U2 tribute acts in Europa. “Met enkele honderden concerten in België, Nederland en Frankrijk op hun naam, staat U2be bekend om hun verbluffend precieze vertolking van de grootste hits van U2. Hun shows worden gekenmerkt door passie en respect voor het originele geluid van de Ierse rockband, wat resulteert in een meeslepende non-stopshow.”

Borstkankerstrijd

De band streeft naar perfectie in elk aspect. “U2be maakt gebruik van aangepaste podiumoutfits, identieke instrumenten en synchroon beeldmateriaal, wat zorgt voor een visueel en auditief spektakel. Daarnaast is U2be nauw betrokken bij de organisatie van dit evenement, dat jaarlijks plaatsvindt. Hiermee zet de band zich met hart en ziel in voor de strijd tegen borstkanker, en dat maakt dit concert extra bijzonder. INXS Experience start de avond als support act.”

Tickets kosten 25 euro en zijn eenvoudig te bestellen via de website. De optredens beginnen om 20 uur, de deuren gaan open om 18.30 uur. (BC)

Info: www.u2be.eu