Primeur voor Izegemse Batjes: The Voice-winnaar Christophe Verholle treedt op zondag 16 juni solo op op Wijngaardparking

Christophe Verholle won The Voice, op de Batjes in Izegem is hij op zondag 16 juni te horen. © foto VTM
Wouter Vander Stricht

Christophe Verholle, de Roeselaarse winnaar van The Voice, treedt voor het eerst solo op. Op de Batjes in Izegem brengt hij zijn nummers op zondag 16 juni op het podium in de Wijngaardparking.

Op de Izegemse Batejs (14, 15 en 16 juni) pakt David Stekelorum al voor de 16de keer uit met een rits optredens om u tegen te zeggen. Vroeger was dat in de Roeselaarsestraat, nu palmt hij daarvoor al voor het derde jaar op rij de Wijngaardparking in. Vrijdagavond staat in het teken van de (lokale) rock- en punkbands, op zaterdag en zondag zijn het de meer populaire genres. Op zondagmiddag is er voor het eerst ook een barbecue. Maar lastminute kon David Stekelorum, die ook de andere animatie op de Batjes aanstuurt, nog een topper toevoegen aan de affiche. “En het is een primeur, hij trad natuurlijk eerder al op als winnaar van The Voice. Maar dat was toen telkens met zijn band”, beklemtoont David. Hij wist de Roeselaarse winnaar van The Voice te strikken. “Ik volg hem al wat langer en heb natuurlijk ook gezien hoe hij schitterde in The Voice. We konden hem overtuigen om op de Batjes te komen optreden. Op zondagmiddag om 17.15 uur hadden we nog een gaatje in het programma, we hopen er een extra echte publiekstrekker mee te pakken hebben.”

Op de Wijngaardparking – bereikbaar vanuit de Wijngaardstraat, Kruisstraat en ook over de Melkmarkt waar wel werken aan de gang zijn – wordt er dit jaar voor het eerst een barbecue georganiseerd. “En Marino Punk zorgt daar voor de muzikale begeleiding.”

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier