Mother Mercury brengt Queen magie naar Parkies in Middelkerke

De Queen tribute band Mother Mercury treedt donderdag op in Middelkerke. © PG
Peter Germonprez
Peter Germonprez Medewerker KW

Op donderdag 15 augustus zal de Queen tribute band Mother Mercury optreden in het Normandpark in Middelkerke, als onderdeel van de Parkies-concertreeks. Parkies organiseert tijdens de zomervakantie elke donderdagavond gratis openluchtconcerten in het park.

Mother Mercury, erkend als een van Europa’s meest authentieke Queen tribute bands, zal een eerbetoon brengen aan de legendarische rockband Queen. De band wordt geleid door Sonny Vande Putte, bekend als winnaar van het VTM-programma Starstruck.

Sonny Vande Putte heeft, als een diehard Queen-fan, de band Queen met een vergrootglas bestudeerd. Mother Mercury heeft elk detail van deze iconen geanalyseerd, van de songs en de sound tot de harmonie, kledij, bewegingen, materiaal en energie. Met elk optreden bevestigen deze heren waarom ze zich de allerbeste mogen noemen.

Met de bekende Queen thunder en sound, zal de band het publiek meenemen op een reis door het beste van Queens oeuvre. Verwacht een overweldigende performance waarbij je mee kan schreeuwen met onvergetelijke hits als ‘Don’t stop me now’, ‘Radio Ga Ga’, ‘Somebody to love’, ‘Bohemian Rhapsody’ en nog veel meer.

Het concert van Mother Mercury begint om 19 uur en duurt tot 23 uur. (PG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier