Marktrock Poperinge brengt Stan Van Samang naar de Hoppestad

© BELGA
Laurie Bailliu
Laurie Bailliu Medewerker KW

De organisatie van Marktrock Poperinge heeft bekendgemaakt dat Stan Van Samang op de affiche staat van de komende editie. Op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus staat de nieuwe editie van Marktrock Poperinge op de agenda.

Eerder werd al bekendgemaakt dat de coverband Z-Curse en De Mens zullen afzakken naar de Grote Markt in Poperinge. De organisatie voegde Stan Van Samang toe aan de affiche. “Al meer dan tien jaar staat Stan Van Samang synoniem voor hits, goede muziek en fantastische live shows. In zijn carrière wist hij al tal van prijzen en onderscheidingen te verzamelen; met onder andere MIA’s voor ‘Beste solo’ en ‘Beste Zanger’, verschillende Radio 2 Zomerhit Awards en gouden, platina en dubbelplatina albums. Stan vulde meerdere keren het Sportpaleis en de Lotto Arena en sloot talloze zomerfestivals af waar hij duizenden fans uit hun dak liet gaan”, klinkt het bij de organisatie van Marktrock Poperinge.

“In 2024 staat Stan Van Samang opnieuw volop in de spotlight dankzij onder andere het programma Liefde voor Muziek 2024. Met die hits brengt hij aansluitend een nieuw album uit én die hits komt hij dan met plezier brengen op Marktrock Poperinge op 31 augustus.”

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier