Marktrock Poperinge brengt OLIVIA naar Hoppestad

Olivia komt naar Marktrock Poperinge. © BELGA
Laurie Bailliu
Laurie Bailliu Medewerker KW

De organisatie van Marktrock Poperinge maakte een nieuwe naam bekend voor de komende editie van het gratis festival. Olivia, die we kennen van haar samenwerking met Regi voor het nummer ‘Kom wat dichterbij’ staat op zaterdag 31 augustus op het podium in Poperinge.

“Olivia groeide op in een zeer muzikale familie waar beide ouders in een band speelden. Ze begon gitaar te spelen door de liedjes van Miley Cyrus, Colbie Caillat en Taylor Swift op YouTube te bekijken en te leren. Als tiener keek ze naar tv-programma’s als The Voice, X Factor en Idols. Ze droomde ervan om in zo’n show mee te doen, dus besloot ze op 17-jarige leeftijd zelf mee te doen aan The Voice. Ze ging meteen door naar de liveshows door Blank Space van Taylor Swift uit te voeren waar ze opviel met haar zuivere stem. Hoewel ze de finale niet haalde begon ze aan haar eigen carrière als artiest te werken en met succes”, klinkt het bij de organisatie van Marktrock Poperinge.

Affiche

Na het zingen van ‘Kom Wat Dichterbij’ in samenwerking met Regi en Jaap Reesema, is ze nu klaar om de wereld haar eigen werk te laten zien. “‘Can’t break a broken heart’ is het eerste nummer van een nieuw hoofdstuk in Olivia’s muzikale carrière. Haar muziek zorgt ervoor dat je je aangemoedigd voelt om je dromen te volgen, je eigen pad te creëren en te geloven in je eigen kracht. En dat doet ze ook met haar laatste singles ‘Elektriciteit’ die ze samen met de Nederlandse producer en zanger Paul Sinha maakte en ‘Heartbreak Baby’.

Op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus staat de nieuwe editie van Marktrock Poperinge op de agenda. Eerder werd al bekendgemaakt dat Aaron Blommaert, Stan Van Samang, de coverband Z-Curse en De Mens op de affiche staan van de komende editie van Marktrock Poperinge.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier