Kortrijkse metalband Amenra speelt extra concert in AB: ticketverkoop start woensdag

De concerthonger van Amenra is nog niet gestild: ze kondigen nu een extra AB-show aan. © gf
Bram Ryckaert

De Kortrijkse metalband Amenra kondigt aan dat ze op zaterdag 29 maart 2025 een extra show zullen spelen in de Ancienne Belgique in Brussel. De ticketverkoop start woensdag.

Met maar liefst drie uitverkochte shows in Ancienne Belgique op het programma, en na hun indrukwekkende optreden op Pukkelpop afgelopen zaterdag, is de concerthonger van Amenra nog niet gestild. De Kortrijkzanen komen met uitstekend nieuws voor wie geen ticket kon bemachtigen voor hun Brusselse concertreeks in maart, want ze kondigen nu een vierde datum aan. Amenra speelt ook op zaterdag 29 maart 2025 in de iconische Ancienne Belgique. Tickets zijn te koop vanaf nu woensdag.

Bekend in hele wereld

De kracht van hun ‘post-doom metal’ brengt Amenra al jaren naar de grootste podia ter wereld, waaronder vorig jaar ook op Rock Werchter met een indrukwekkend optreden in The Barn. De rituelen van Amenra zijn al lange tijd gekend en spreken bij elke tournee een steeds groter wordend publiek aan, van Sint-Petersburg tot Rio de Janeiro. De reeks albums ‘Mass’, in 2021 gevolgd door ‘De Doorn’, zijn doordrenkt met verdriet en rouw. Op 26, 27, 28 én 29 maart 2025 in AB.

De ticketverkoop start woensdag 21 augustus om 10 uur via livenation.be. Tickets kosten €36.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier