Het Provens Jeugdorkestbespeelt alle zintuigen tijdens spaghetticoncert

Op zondag 5 november organiseert het Provens Jeugdorkest een spaghetticoncert in OC De Croone in Proven. © Provens Jeugdorkest
Laurie Bailliu
Laurie Bailliu Medewerker KW

Op zondag 5 november organiseert het Provens Jeugdorkest een spaghetticoncert in OC De Croone in Proven. De muziek wordt gebracht door een twintigtal jongeren onder leiding van dirigent Wouter Cailliau en de spaghetti wordt geserveerd door traiteur Witsoone.

“Je wordt getrakteerd op livemuziek voor je oren, een mooi versierde zaal voor je ogen, de geur van dampende spaghetti voor je neus en de smaken van heerlijke spaghetti en de aangepaste dranken voor je smaakpapillen”, vertelt Stef Denecker namens het Provens Jeugdorkest. “Dit alles kun je meemaken op het spaghetticoncert van het Provens Jeugdorkest op zondag 5 november in OC De Croone te Proven. De muziek wordt gebracht door een twintigtal jongeren onder leiding van dirigent Wouter Cailliau. De spaghetti wordt vakkundig bereid door de lokale traiteur Witsoone.”

Jeugdmuzikanten

De deuren openen om 11 uur en tijdens de aperitief spelen de jeugdmuzikanten hun eerste nummers. “Terwijl zij pauzeren kan iedereen aanschuiven voor heerlijke spaghetti van traiteur Witsoone. Daarna brengt het Provense Jeugdorkest het tweede deel. Een lekkere en gezellige middag voor het hele gezin”, aldus Stef. “Wie vegetarisch of glutenvrij wil eten, vermeldt dat bij reservatie. Volwassenen betalen 14 euro voor dit festijn voor alle zintuigen, kinderen jonger dan twaalf 8 euro.”

Maaltijd reserveren: www.volksvreugd.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier