Aaron Blommaert komt naar Marktrock Poperinge

Aaron Blommaert komt naar Marktrock Poperinge. © Belga
Laurie Bailliu
Laurie Bailliu Medewerker KW

Aaron Blommaert staat op het podium van de komende editie van Marktrock Poperinge. Zijn optreden staat gepland op zaterdag 31 augustus.

“Aaron Blommaert is nu 21 jaar en toch kan hij terugblikken op een indrukwekkend tv- en muziekparcours”, klinkt het bij de organisatie van Marktrock Poperinge. “Aaron is gefascineerd door alles wat met entertainment te maken heeft. Als acteur kruipt hij voor de soap Familie in de huid van Raven en bij #LikeMe vertolkte hij de rol van Jonas. Op zwoele zomeravonden presenteert hij het legendarische Tien Om Te Zien, en ook The Voice Kids leidt hij als presentator in mooie muzikale banen.”

Zonde

“In 2023 trok Aaron voor The Masked Singer het pak aan van de mysterieuze tovenaar, en met succes: hij blies iedereen omver met zijn stem en won de wedstrijd. Kort daarna bracht hij ‘Zonde’ uit, zijn eerste single, waarmee hij meteen een heuse zomerhit scoorde. Samen met zijn band doet Aaron nu wat hij het allerliefste doet: zingen en mensen entertainen. Hij wil het publiek honderd procent laten meegenieten van zijn liefde voor muziek.” Het optreden van Aaron Blommaert staat op zaterdag 31 augustus op het programma. Eerder werd al bekendgemaakt dat Stan Van Samang, de coverband Z-Curse en De Mens zullen afzakken naar de Grote Markt in Poperinge. Op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus staat de nieuwe editie van Marktrock Poperinge op de agenda.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier