‘Michelin van Middelkerke’ pakt uit met 27ste editie

Schepen Dirk Gilliaert, schepen Tom Dedecker, burgemeester Jean-Marie Dedecker, uitgever Georges Keters, schepen Henk Dierendonck en schepen Natacha Lejaeghere bij de voorstelling van de nieuwste editie. © PG
Redactie KW

De langverwachte 27ste editie van het magazine De Boarebreker Gastronomie & Toerisme is voorgesteld in Silt Fine Dining, de stijlvolle salons van Silt Middelkerke.

Hoofdredacteur Georges Keters was een tevreden man: “Na twee jaar van bouwwerkzaamheden aan het nieuwe casino zijn we eindelijk terug op onze vertrouwde locatie”, zei hij. “Het is een genoegen om hier zoveel vertegenwoordigers van toeristische diensten aan onze kust te verwelkomen, met een bijzondere welkom aan Wesley Butstraen uit Ieper. Dit toont aan dat iedereen betrokken is bij wat er speelt aan onze kust, waar onze ondernemers, met de horeca voorop, hard werken om het de toeristen zo aangenaam mogelijk te maken.”

“Onze nieuwe editie telt opnieuw 140 pagina’s, met een prominente focus op onze mooie gemeente Middelkerke, en maar liefst 70% kleurrijke pagina’s. Daarnaast bevat het magazine toeristische en culinaire tips van onze buren, waardoor we een groot deel van de midden- en westkust én het rustige hinterland bestrijken. We danken de gemeenten, horeca en handelaars voor hun vertrouwen in ons magazine. Alleen kan men weinig, samen kunnen we veel. We kijken dan ook uit naar een schitterend seizoen.”

Koester dit

Burgemeester Jean-Marie Dedecker mocht als eerste de nieuwe editie in ontvangst nemen en sprak enthousiast: “Een product als dit moeten we koesteren. Elk jaar onze beste handelaars en horecalui in de schijnwerpers zetten, aangevuld met de vele activiteiten die we organiseren om zowel bewoners als toeristen een mooie zomer te bezorgen, vraagt veel inspanning, en dat waarderen we als gemeentebestuur enorm. In Middelkerke en Westende valt er op diverse vlakken veel te genieten, met onder andere Bier aan Zee, het Zandsculptuurfestival, het Olympisch Dorp op het strand vlak voor Silt, en in het najaar onder andere Tastoe, afgesloten met het Champagneweekend hier in de salons van Silt.”

“En er is nog meer: Middelkerke beschikt over een breed scala aan uitstekende restaurants, brasseries en cafés, zodat er voor elk wat wils is en iedereen ruim aan zijn trekken komt. Je kunt gerust zeggen dat het magazine De Boarebreker de Michelin van Middelkerke is. En dan eentje met vier sterren.”

Het magazine is gratis verkrijgbaar bij de adverteerders en de grootste toeristische kantoren aan de midden- en westkust.

(PG)

Meer info: 0479 81 03 59 of georges. keters@skynet.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier