Marc Buzeijn van Residentie Vastgoed in Huizenjagers op Vier

Marc Buzeijn van Residentie Vastgoed. © LIN
Laurette Ingelbrecht
Laurette Ingelbrecht Medewerker KW

Het Brugse Ommeland is aan de beurt in het bekende programma Huizenjagers op Vier. Makelaar Marc Buzeijn (50) is vanaf maandag 3 februari te zien in Huizenjagers. Hij is al acht jaar in dienst bij Residentie Vastgoed Oudenburg na een opleiding vastgoed.

Marc Buzeijn staat in voor de verkoop en de prospectie in de regio Torhout-Lichtervelde-Kortemark en ook in zijn thuisbasis Zevekote.

“We werden gecontacteerd door de programmamakers van Vier om aan Huizenjagers deel te nemen. Het was een heel aangename ervaring. Onze opdracht, we waren met drie collega’s, was zelf een woning zoeken die aan de wensen van de klant voldoet. Heel boeiend. We hebben alle drie het beste van onszelf gegeven om de klant zo goed mogelijk te helpen”, vertelt Marc die zijn deelname aan Huizenjagers van onschatbare waarde vindt.

Dynamische opnamedagen

“Het waren heel dynamische opnamedagen, want er komt zoveel bij kijken. Het team is een geoliede machine. Ik heb veel respect gekregen voor het werk van de programmamakers”, deelt Marc Buzeijn een pluim uit.

Huizenjagers is vanaf maandag 3 februari te zien op Vier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier