Jeroen Meus maakt stoofvlees met frieten klaar aan de start van Kuurne-Brussel-Kuurne

© © VRT Jokko
Redactie KW

Wie zin heeft in stoofvlees met frieten, bereid door televisiekok en topchef Jeroen Meus, moet op zondag 1 maart naar de start van Kuurne-Brussel-Kuurne.

Om de duizendse aflevering van Dagelijkse Kost te vieren, liet televisiekok Jeroen Meus zijn kijkers hun ‘Vlaamse Klassieker’ kiezen. De combinatie stoofvlees met frieten ging aan de haal met een overdonderende meerderheid en dus wordt 1 maart uitgeroepen tot ‘Stoofvlees-Friet-Dag’. Omdat die dag ook Kuurne-Brussel-Kuurne (1.1) plaatsvindt, slaan de wedstrijdorganisatoren en de programmamakers de handen in elkaar.

Vanaf 11 uur staat Jeroen Meus met potten en pannen aan de start van Kuurne-Brussel-Kuurne, aan de Hippodroom, om er de liefhebbers van stoofvlees en frieten te voorzien.

Het programma wordt later op de avond om 20 uur uitgezonden op Eén.

(Belga)