Gemeente Wingene gaat ‘Lekker Viben’ met bruisend cultuurseizoen

Het nieuwe cultuurseizoen bij de gemeente Wingene kent een gevarieerd aanbod.
Nele Sabbe
Nele Sabbe Medewerker KW

Het nieuwe cultuurseizoen bij de gemeente Wingene kent een gevarieerd aanbod. Lekker Viben staat voor gezelligheid, ontspanning en dansplezier en dat is precies wat het culturele programma wil bieden.

Het cultuurseizoen verwelkomt een indrukwekkende line-up van talentvolle artiesten en gezelschappen, waaronder Gunter Lamoot, Arnout Van den Bossche, Lize Feryn, Roel Vanderstukken, Hugo Matthysen, Amelie Albrecht, Rudi Vranckx, het Prethuis, Maïskie Molie, De Schorriemorrieband en vele anderen.

“Deze selectie is zorgvuldig gemaakt door de Raad van Bestuur Culturele Centra, Team Cultuur en de participerende verenigingen”, weet schepen van Cultuur Brecht Warnez. “Uiteraard is er ook ruimte voor lokaal talent. Socio-culturele verenigingen zoals de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia, koor Cantando en toneelkringen ’ t Plezant Kliekske, Bouckhout, De Totetrekkers, Grimmas en Peter Speelt Theater kijken ontzettend uit naar het nieuwe cultuurseizoen.”

Kunstroute

Daarnaast krijgen bezoekers de mogelijkheid om lokaal talent te ontdekken tijdens de kunstroute From Art To Art op 21 en 22 oktober.

Het volledige programma kan je ontdekken via de cultuurbrochure of via www.wingene.be/cultuurseizoen. De ticketverkoop is gestart en zijn online te koop via de website of via het Vrijetijdspunt in het gemeentehuis.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier