Tiendaags feestprogramma voor Konterdam Kermis

Het sport- en feestcomité Konterdam. (foto EFO)
Edwin Fontaine
Edwin Fontaine Medewerker KW

Het sport- en feestcomité Konterdam pakt opnieuw uit met een tiendaags feestprogramma van 21 juni tot 30 juni. “Enkel onze wielerwedstrijd is nog onzeker door de komst van Rammstein”, zegt Patrick Dupon. Centrale locatie is het Touwtrekkersplein naast oc de Schaperye.

De wijkkermis op de Konterdam is een traditie. Het sport- en feestcomité onder leiding van Patrick Dupon werkte ook nu weer een mooi programma uit. De voor woensdag 26 juni geplande wielerwedstrijd is onzeker, daags nadien is er immers het concert van metalband Rammstein op de evenementenweide. Wel zeker zijn: de avondmarkt (zaterdag 22 juni vanaf 17 uur), de rommelmarkt en springkastelendorp (zondag 23 juni vanaf 6 uur), met een live-uitzending van The Sound of O op Radio Noordzee en Radio Be One. Op 28 juni vanaf 19 uur is er het dartkampioenschap met een prijzenpot van 3.500 euro.

Het zwaartepunt van de wijkfeesten ligt in het laatste weekend van juni. Op zaterdag 29 juni is er het 13de Coverfestival met Marine V (19 uur), Coco Jr & The All Stars (21 uur) en Pussy Willow (23 uur). Op zondag 30 juni wordt de zomer helemaal ingezet met de ‘zotte zundag’. Er zijn optredens van de Coast Big Band (11.30 uur), Andrei Lugovski (13.30 uur), The Broadway Jazz Gang en wijkbewoner Caroline (15 uur), David Vandyck (16 uur) en Jean Bosco Safari (17 uur). De toegang tot de activiteiten is gratis.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier