Ticketverkoop Kamping Kitsch Club in Kortrijk gaat hard: al 74% van alle tickets de deur uit

© Nachtschaduw
Redactie KW

Het gaat hard voor Kamping Kitsch Club. Het grootste pretpark voor volwassenen van de Lage Landen is voor 74% uitverkocht. De organisatie lost ook de namen van de tien stages die op zaterdag 19 augustus op het festivalterrein de Lange Munte in Kortrijk zullen staan.

De ticketverkoop van Kamping Kitsch Club startte dit jaar een maand vroeger dan gebruikelijk en dat liet zich meteen voelen. Liefst 74% van de tickets vloog in minder dan een maand tijd de deur uit. De bezoeker heeft de boodschap van het festival goed begrepen: “Hoe langer je wacht, hoe duurder het wordt.” Het recept van het festival is ondertussen bekend: kunnen zijn wie je echt bent. Met liefst tien podia creëert het festival het grootste pretpark voor volwassenen van de zomer.

Al enkele namen

De volledige affiche maakt de organisatie pas bekend op 3 mei, maar ook nu worden al wat namen gelost: denk aan Paul Elstak, dé happy hardcore-producer uit Nederland, Kate Ryan (mét kniezwengel), Push, D Devils en Lawine Boys. Eerder bevestigden artiesten zoals Tanja Dexters, Marc Coucke, Mr. Spaghetti (die van Samson), Virtual Zone en De Snollebollekes hun komst.

De twaalfde editie van Kamping Kitsch Club, het grootste verkleedfestival van de Benelux, vindt plaats op 19 augustus op de Lange Munte in Kortrijk. Tickets vanaf 59 euro, exclusief servicekosten. www.kampingkitschclub.be.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier