Shoppingdagen in Oostkamp

Vlnr. Fabienne Valcke van Lokale Economie, Jeroen Verdoolaeghe van de Vidance, Evelien Merlevede van Ella Nord, Burgemeester Jan de Keyser en Katrien Michielsen van de Krant van West-Vlaanderen. © (Foto GST)
Redactie KW

Het centrum van Oostkamp bruist van leven in het weekend van 10, 11 en 12 maart. Tijdens de Shopping Days, die georganiseerd worden door handelaarsvereniging Shopping Oostkamp, valt er van alles te beleven: van een mini-autosalon op het Gemeenteplein tot randanimatie in de gezellige centrumstraten.

Tijdens de Shopping Days staat de klant voorop. Wie langskomt op vrijdag 10, zaterdag 11 of zondag 12 maart kan rekenen op tal van kortingen, leuke extra’s en fijne geschenkjes. Er zullen bonnetjes te verdien zijn voor een ijsje van Gelato Queen, een heerlijk glaasje Merula bubbels of een Oostkampse praline. Bovendien worden de centrumstraten opgefleurd met veel vlaggen van de Krant Van West-Vlaanderen en de Zondag maar er is ook randanimatie voorzien zodat het ook in de omgeving van de vele handelszaken aangenaam vertoeven is. De shoppingdagen zijn ook uitgebreid aangekondigd via een gratis 8020 Krant Van West-Vlaanderen die de laatste dagen in de bus viel. Op zoek naar het perfecte kledingstuk, iets om je interieur op te fleuren of een paar nieuwe schoenen om het lenteseizoen goed in te zetten? Je vindt het allemaal in Oostkamp waarbij ook de innerlijke mens niet vergeten wordt. De gemeente kan uitpakken met tal van kwaliteitszaken die je tijdens de Shopping Days kan ontdekken. Van kleding- en schoenenzaken, juweliers, autohandelaars, opticiens, bloemisten, interieurzaken. De laatste maanden maakten ook enkele hippe, nieuwe zaken hun opwachting.

Mini autosalon

De autoliefhebber kan z’n hart ophalen op het Gemeenteplein en het Sint-Pietersplein waar verschillende merken hun wagens uitstallen. Volgende garages hebben hun deelname verleend: garage Den Baes, auto’s Pieters en Citroën Demeyere. “Als gemeente verrichten we veel inspanningen om het lokaal winkelen te promoten. Dit kunnen we niet alleen! Dankzij de handelsverenigingen Shopping Oostkamp, en de twee Unizo-afdelingen worden mooie acties op touw gezet zoals dit shopping event waar handelaars hun klanten nog eens extra verwennen. Oostkamp mag zich zonder twijfel een van de tofste winkelgemeentes van de regio noemen!, aldus Burgemeester Jan de Keyser. De shoppingdagen werden officieel op gang gebracht vrijdag 10 maart om 15u00 in aanwezigheid van de mensen van shopping. (GST)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier