Seda lanceert allereerste editie van gratis huwelijksbeurs Maison Mariage in Maison Parazaar

Seda Virabian en Charlotte Vanfleteren in Maison Parazaar © MD
Margot Demeulemeester
Margot Demeulemeester Stadsreporter Kortrijk

Zondag 24 maart gaat de allereerste editie van Maison Mariage door. Op deze dag wordt de unieke event locatie van Maison Parazaar – op initiatief van Seda Virabian (37) – omgetoverd tot een nieuwe huwelijksbeurs. “Hier kan je intiem snuisteren en word je niet overweldigd in tegenstelling tot grote trouwbeurzen.”

Tijdens Maison Mariage in de Voorstraat 37 ontdek je de laatste trouwtrends. Op de huwelijksbeurs zijn er 13 verschillende lokale partners aanwezig waaronder KIKI Kortrijk met make-up, bruidskapsels door Pins & Braids, huwelijksfotografie van Melissa Pille Photography, trouwtaarten van Gateaux Rosette en catering door Parazaar. “Het is de bedoeling dat mensen hier op het gemak kunnen rondkijken en ontdekken én onze lokale leveranciers krijgen de kans om zichzelf voor te stellen”, zegt Charlotte Vanfleteren (32) van Parazaar. “Bij kleine ondernemingen van de streek gaat het er persoonlijker aan toe. We doen het met passie, bij ons ben je geen nummer.”

Voorafgaand staan er die dag twee – al volgeboekte – workshops gepland: een bloemenworkshop met Seda in de voormiddag waarbij je leert hoe je jouw eigen huwelijk decoreert en het perfecte bruidsboeket samenstelt en een styled shoot van 13 tot 16 uur voor (huwelijks)fotografen die hun portfolio willen uitbreiden. De gratis huwelijksbeurs gaat door van 17 tot 21 uur.

“Je stapt hier binnen in een levend Pinterestbord. Je krijgt een duidelijk beeld van wat je mag verwachten en wat het kost” – Seda

“Maison Mariage is niet alleen voor koppels, maar ook voor mensen die willen netwerken in de branche, nieuwe skills willen leren of zaken willen ontdekken. Eigenlijk is iedereen welkom om gewoon al eens de magische huwelijkssetting te zien. Je stapt hier binnen in een levend Pinterestbord. Je krijgt een duidelijk beeld van wat je mag verwachten en wat het kost”, vertelt Seda. “We willen mensen samenbrengen en hen laten kennismaken met de mooie partners van onze regio. Uiteindelijk kan je ook op ons beroep doen voor andere events.”

Meer info op de Instagram– en Facebookpagina van Maison Mariage.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier