Pauline Slangen en Gibson Brothers op 44ste Volksfeesten in Kooigem

Ook dit jaar beloven de Volksfeesten in Kooigem een spetterend muzikaal evenement te worden. © MD
Margot Demeulemeester
Margot Demeulemeester Stadsreporter Kortrijk

Op zaterdag 13 juli vindt de 44ste editie van Volksfeesten Kooigem plaats op Kooigemplaats. “Dit belooft een spetterend muzikaal evenement te worden met een schitterende line-up van artiesten uit diverse genres”, zegt voorzitter Jean-Pierre Duprez.

De Volksfeesten Kooigem begon als een evenement in 1981 waar volksspelen, spijs en drank centraal stonden. “Door de jaren heen is ons schitterend lokaal evenement uitgegroeid tot een gratis modern muzikaal spektakel, dat samen met een enthousiast publiek en diverse sponsors jaarlijks het verlof inzet in de kleinste deelgemeente van Kortrijk”, vertelt Jean-Pierre Duprez.

Wat mag je dit jaar verwachten? “De lokale Doremi Sofia zal het publiek betoveren met haar prachtige stem en charmante uitstraling. Pauline Slangen, afkomstig uit Lommel, winnares van de eerste Regi Academy, schitterde reeds op talloze podia in Vlaanderen en in het Sportpaleis. Met haar unieke stemgeluid en ravissante uitstraling, een rijzende ster in de Vlaamse muziekwereld. Luc Steeno, 30 jaar een vaste waarde in Vlaanderen, brengt zijn grootste hits en de legendarische Gibson Brothers, een Franse discogroep afkomstig uit Martinique, zullen de dansvloer vullen met hun wereldhits zoals Cuba, Que Sera Mi Vida en Non Stop Dancing. Vervolgens gaan we uit het dak met de energieke show van Pussy Willow. De Belgische allround band brengt in een hoog tempo een wervelende show met tijdloze pop, rock en dance songs van vroeger en nu.”

Onvergetelijke avond

“Dankzij ons schitterend team en talrijke sponsors slagen we er jaarlijks in om dit evenement te organiseren. Met een mix van oude en nieuwe muziek, belooft de 44ste editie van de Volksfeesten Kooigem een onvergetelijke avond te worden voor alle muziekliefhebbers”, besluit Jean-Pierre Duprez.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier